Hej alla nya och gamla Fastighetsägare på Tyresönäset/Brevikshalvön!

Efter att vår verksamhet bromsats ner av pandemin ett tag tar vi nu nya tag.

Under 2022 har vi lyckats genomföra vårt traditionsenliga midsommarfirande på Ällmora ängen, den populära simskoleverksamheten vid Breviksmaren samt hålla bastun i Brevik öppen för nyttjande. Vi har också under sensommaren tillsammans med SMOHF (Södertörns Miljö och Hälsoskyddsförbund) samt Tyresö kommun genomfört ett välbesökt informationsmöte för alla medlemmar angående VA-krav och utbyggnad på halvön.

Sedan föreningen bildades 1942 har aktiviteter för barn och familj varit högt prioriterade. Genom dessa aktiviteter har alla, särskilt nyinflyttade, möjlighet att lära känna grannar på ett trevligt och avspänt sätt.

Framåt planerar vi att genomföra både de traditionella aktiviteterna och evenemangen, men även satsa på andra sammankomster och viktiga samarbeten med bland annat Tyresö kommun, för att berika livet för oss alla boende på vår fina halvö. För att stötta föreningen och vårt arbete för boende på halvön, samt bli starkare tillsammans, behöver vi bli fler. Därför uppmanar vi dig som är fastighetsägare att gå med i föreningen. Detta gör du genom att betala årsavgiften som är 250kr enligt instruktioner nedan.

Tillsammans kan vi uppnå mer och växa starkare. Ni är även välkomna att hjälpa till samt komma med förslag på möjliga aktiviteter samt frågor ni anser att vi skulle kunna driva.

Vi välkomnar alla fastighetsägare på halvön som medlemmar. Medlemskapet är per fastighet och alla där knutna erhåller då full medlemsstatus.

Swisha på 123 653 58 43
eller betala via BG 5608-2175
Belopp 250:-
Ange Namn samt mailadress, fastighetsbeteckning eller fastighetens adress.