Träning på Ällmora äng

– med gruppinstruktör, medlemsförmån i sommar

Tillsammans med två pigga föreningsmedlemmar är vi i styrelsen glada att kunna presentera ett initiativ som kan ge dig både inspiration, puls och en härlig start på sommarens helger! Medlemmar i Tyresönäs Villaägareförening har nu nämligen möjlighet att boka och träna kostnadsfritt med instruktör i sommar vid inbetalning av 2021 år medlemsavgift. Registrera ditt medlemskap här och läs hur du betalar årsavgiften ».

Klockan 09-10 lördagar under perioden 3 juli-28 augusti finns Maria och/eller Sofie på plats på ängen för att leda gruppträning för dig som är föreningsmedlem och har bokat sin plats här:

Boka kostnadsfri Gruppträning med Maria eller Sofie på Ällmora äng här »

Begränsat antal platser per tillfälle. Du måste boka din medverkan för att träningen ska kunna planeras och genomföras på bästa och säkraste sättet. Gruppträningen sker utomhus och enligt gällande rekommendationer och restriktioner. Har du symptom stannar du hemma.

 

Kort om Maria och Sofie: 

Både Maria och Sofie är färdigutbildade från Lillsveds Idrottsfolkhögskola ute på Värmdö. De har fastighet på halvön och är även medlemmar i föreningen. 

Maria är personlig tränare, gruppträningsinstruktör samt hälsocoach och Sofie tränings- och hälsoinspiratör. De håller redan i träningsgrupper och vägleder inom träning, hälsa och välbefinnande. Tillsammans med föreningen bjuder de nu in till kostnadsfria träningspass för föreningsmedlemmar för att inspirera och dela med sig av sina kunskaper.

Tillsammans för hälsan på halvön får bli slagordet för detta initiativ! Tack Sofie och Maria.

Bästa hälsningar
Styrelsen