Simskolan

Här anmäler du dig till simskolan.


Din E-post

Ditt telefonnummer

Doppa kroppenDoppa huvudetDoppa huvudet utan att hålla för näsanFörflytta sig med huvudet under vattnetFörflytta sig med huvudet under vattnet utan att hålla för näsanFlyta på ryggFlyta på mageGlidaKoka kaffeHoppa från kant/bryggaRotera från ryggläge till magläge eller tvärtom


Kan inte simmaBröstsimRyggsimCrawlFjärilsim10m på mage utan att sätta fötterna i botten10m på rygg utan att sätta fötterna i botten25m utan att sätta fötterna i botten50m utan att sätta fötterna i botten100m utan att sätta fötterna i botten200m och/eller mer utan att sätta fötterna i botenDyka


JaNejVet ej
Bastuskötsel (Renhållning och ved)Trevligheter (avslutning, märkestagning)Kontaktperson mellan simlärare och föräldrarÖvrigt (oplanerade händelser)

Underlätta vår beställning av simmärken genom att skriva in vilka märken ni planerar att ta. Observera att det finns en gräns för hur många märken detta kan vara eftersom det ställer krav på simlärarna då det är många moment att hålla ordning på.
Ni kan läsa mer om simmärken här: Svensk Simidrotts simmärken

OBSERVERA att du inte är anmäld förrän du har betalat. Anmälan är bindande – ingen återbetalning! 

Om du vill bli medlem betalar du medlemsavgiften innan du betalar för simskolan, och du betalar då självfallet det lägre priset! För att bli medlem swisha 250 kronor till nummer 123 653 58 43, eller sätt in beloppet på vårt bankgiro 5608-2175.

Simskola pågår mellan 5 juli till 23 juli 2021, avslutning den 24 juli.

Fyll i en anmälan per barn och betala den sammanlagda summan till:
Swish: 123 238 71 32
Bankgiro: 5608-2175
Märk betalningen med barnets/barnens efternamn + antal barn. Ex: Andersson, 3 barn.

Vi tar även emot Swish-betalning på plats vid inskrivningen den 4 juli klockan 15. 

Ni som fyllt i anmälningsformuläret och betalat behöver inte infinna er på inskrivningen om ni inte vill!

Sista datum för anmälningar online är den 2/7.

Priser:

Medlemmar: 500 kronor för första barnet och därefter 300 kronor per barn inom samma familj.
För icke medlem kostar det 800 kronor för första barnet och 400 kronor per barn inom samma familj. Självklart kan du bli medlem i samband med att du anmäler dig till simskolan och du betalar då givetvis det lägre priset. 

Exempel: Familjen Andersson är medlemmar och har tre barn, de betalar alltså 500 + 300 + 300 = 1 100 kronor för alla tre barn.