Studiobesök på avsaltningsanläggning

Det är ett stort intresse för vattenfrågor på Brevikshalvön. Det finns en avsaltningsanläggning på vår halvö som finns med i artikeln – Mats löste vattenbristen med havsvatten

Villaägareföreningen och Mats Lingfjord vill ordna så att intresserade kan få se och veta mer om att avsalta havsvatten. Förutom att säkerställa att man får drickbart vatten så både spar man grundvatten och tillför halvön stora mängder vatten. Det är en ”win-win” situation.  Mats Lingfjord har brutit isen så nu kan vi både lära oss mer och utnyttja situationen. Vi ordnar med ”studiebesök ” i avsaltningsanläggningen där Mats får berätta hur det hela fungerar och hur det gått till. Våra politiker och tjänstemän i kommunen är mycket lyhörda till villaägarföreningen då vi representerar många medborgare och väljare och därför är det en god idé att samla alla intresserade för att lösa vattenfrågan.

Vi planerar att dessa studiebesök sker 2 dagar i rad så att alla som är intresserade har möjlighet att komma.  Det är planerat till söndag den 19:e och måndag den 20:e  augusti kl 19.00.

Anmäl er nedan så skickar vi bekräftelse samt uppgift om gatuadressen.

Är du inte redan medlem? Bli medlem

Anmälan

  För- och efternamn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Telefon (obligatorisk)

  Adress på brevikshalvön (obligatorisk)

  Önskat besöksdatum

  söndag 19/8måndag 20/8

  Meddelande